Rehabilitering

Rehabilitering

Byggmester Ådnekvam AS utfører prosjekter innen oppussing og rehabilitering – store som små.

Rehabilitering innebærer ofte utskiftning av gamle vinduer, dører, gulv og kledning, eller oppussing og fornying. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt bør skiftes ut eller utbedres.

tjenester

Utskiftning av tak

Et hus uten et tett tak vil fort få store og kostbare skader. Ofte dekkes heller ikke slike skader av forsikringsselskapet – derfor er det viktig å være i forkant og sikre at taket er tipp-topp før skadene oppstår. Dersom du mistenker at taket på bygningen er svært gammelt og modent for utskiftning, bør du få gjennomført en sjekk – før det er for sent.

tjenester

Utskiftning av kledning

Vi utfører utskiftning av kledning og monterer ny kledning til avtalt tid og pris. Dersom du skal skifte kledning vinterstid, bør du kjøpe ferdig malt eller impregnert kledning. Monterer du ubehandlet kledning og ikke har anledning til å male kledningen med én gang, kan kledningen bli skadet når vann trekker inn i treverket.

tjenester

Etterisolering

Opplever du trekk, kalde gulv og vinduer som lekker? Det kan skyldes dårlig isolasjon. Spesielt eldre hus har ofte mindre god eller mangelfull isolasjon, som kan utbedres gjennom skikkelig etterisolering. Du vil oppleve å få lavere energiforbruk, lavere strømutgifter og et mer behagelig inneklima.

tjenester

Ombygging

Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i huset? Vi hjelper deg dersom du, for eksempel, eier en tomannsbolig du vil gjøre om til enebolig. Vi kan tilby ombygging til avtalt tid og pris, og garanterer selvfølgelig for kvaliteten.

tjenester

Utskiftning av dører og vinduer

Vi bytter ut gamle dører med nye og monterer alle typer dører som ytterdører, terrassedører, branndører og lyddører.

Vi skifter også punkterte eller gamle ruter. Spesielt dersom du har et eldre hus med store vindusflater som lekker varme er det mye å spare ved å bytte disse ut med nye vinduer.

Har du et prosjekt i tankene?

Vi hjelper deg med å få ideene ned på papiret og ut i verden. Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg. Gratis befaring!

Kontakt oss