Tjenester

Tjenester

Vi fører opp nybygg, bygger tilbygg, restaurerer og rehabiliterer. Uansett størrelse eller type oppdrag – hør med oss først, det kan lønne seg.

Vi tar på oss totalentrepriser og utfører arbeid for privatkunder, profesjonelle utbyggere, offentlige oppdragsgivere og kan være behjelpelig med byggesøknader – ingen oppdrag er for små eller for store!

nybygg

Nybygg

Byggmester Ådnekvam AS fører opp nybygg fra tomt til nøkkelferdig hus. Enten du kun har en ide eller har ferdige tegninger – vi tar jobben!

restaurering

Restaurering

Byggmester Ådnekvam AS utfører restaurering av eldre bygninger. Restaurering innebærer utskiftning av ødelagte og skadde bygningsdeler.

tjenester-bmaa

Rehabilitering

Byggmester Ådnekvam AS utfører prosjekter innen oppussing og rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte utskiftning av vinduer, dører og gulv, eller oppussing.

om-oss

Tilbygg og påbygg

Byggmester Ådnekvam AS har lang og god erfaring når det kommer til påbygg og tilbygg. Vi hjelper deg gjerne med å legge en plan og få ideene ned på papiret.

Har du et prosjekt i tankene?

Vi hjelper deg med å få ideene ned på papiret og ut i verden. Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg. Gratis befaring!

Kontakt oss

Byggmester Ådnekvam AS er en byggmesterbedrift med lange og solide røtter i byggebransjen.

Vi kan bidra med utbygging av industribygg, barnehager/ skoler, eneboliger og leilighetskomplekser.

Vi har i dag en dyktig og erfaren stab på om lag 25 egne ansatte i tillegg til faste samarbeidspartnere.