Om oss

Om oss

Gjennom generasjoner har vi vært med å utvikle og bygge en rekke ulike prosjekter, både store og små og har derfor svært gode referanser fra hele Hordaland.

Byggmester Ådnekvam AS er en byggmesterbedrift med lange og solide røtter i byggebransjen. Vi har lagt vekt på å bygge gode og langsiktige relasjoner med våre kunder og samarbeidspartnere helt siden 1955 da vi først startet opp. Gjennom generasjoner har vi vært med å utvikle og bygge en rekke ulike prosjekter, både store og små og har derfor svært gode referanser fra hele Hordaland og spesielt fra Bergensregionen.

Med god fagkunnskap, effektivitet og lojalitet som grunnleggende fundament har vi blitt en solid og naturlig samarbeidspartner både for private, profesjonelle og offentlige kunder.

Vi har i dag en dyktig og erfaren stab på om lag 25 egne ansatte i tillegg til faste samarbeidspartnere som arbeider på kontrakt under vår ledelse og vårt ansvar.

Byggmester Ådnekvam AS har sentral godkjenning, er medlem av Byggmesterforbundet, Bergen Byggmesterlaug og Startbank og er godkjent som opplæringsbedrift.

Vi har eierinteresser og deltar aktivt sammen med solide partnere i driftingen av Bergen Prosjektuvikling AS, som er et rent utbyggingsselskap som primært utvikler egne boligprosjekter. Søsterselskapet Ådnekvam Maskin og Transport AS ble etablert i 2012 for å komplementere vår virksomhet innenfor grunnarbeid og transport. Morselskapet Ådnekvam Bygg og Eiendom AS driver med investering og eiendomsutvikling og er en trygg og god partner i gruppen.

Samarbeidspartnere

Lars Jønsson AS
Veidekke Entreprenør Bergen
Betonmast Bergen AS
Hera Eiendom AS
LAB Entreprenør
BI-Elektro AS
Ådnekvam Maskin og Transport AS
XL-Bygg Åsane
Protan Entreprenør Bergen AS
Thorsteinsen Entreprenør AS
Bergen prosjektutvikling AS

Malermester Monsen AS
Vidar Venge AS
Arkitektkontoret Nord AS
Laksevåg Malerforretning AS
SiB – Studentsamskipnaden i Bergen
Mjelstad VVS
Rådgivende ing Asbjørn Danielsen
Gjesdal Aluminium AS
Murmester Kåre Berge AS
JC Interiør AS
Ingeniør Aarland AS

Kontakt oss

Adresse: Åsane byggsenter
Salhusvegen 55
5131 Nyborg

Tlf: 55 53 98 60
E-post: post@bm-aa.no

Byggmester Ådnekvam AS er en byggmesterbedrift med lange og solide røtter i byggebransjen.

Vi kan bidra med utbygging av industribygg, barnehager/ skoler, eneboliger og leilighetskomplekser.

Vi har i dag en dyktig og erfaren stab på om lag 25 egne ansatte i tillegg til faste samarbeidspartnere.